Over Laserace

Laserace is opgericht uit een passie voor zowel hout als autosport. Ik kom uit een racefamilie waardoor ik bij veel verschillende circuits ben geweest. Zelf ben ik actief in de National Hotrods, dat is een klasse die op 4 ovals rijd in Nederland. Daarbij werk ik al bijna 10 jaar bij mijn vader in de Houthandel. Met Laserace kan ik deze 2 passies samenvoegen.

Ik vind dat elk circuit op zijn eigen manier een bepaalde elegantie heeft. Ook roept het bij de fans en coureurs een gevoel op. Die ene baan waar je zelf rijd of gereden hebt, waar je misschien won of andere mooie herinneringen aan hebt. Misschien was je er bij toen Max Verstappen of een andere idool er won. Hoe dan ook doen sommige circuits gewoon wat met ons als racefans..

Daar begon het dus mee: het idee voor houten circuits. Na een korte testfase met een aantal circuits en wat letters kwamen er zoveel positieve reacties dat het uitgegroeid is tot deze webshop. Inmiddels zijn er natuurlijk nog veel meer producten bijgekomen omdat er zoveel moois te maken is van hout. Ook lever ik regelmatig maatwerk voor mijn klanten.

– Reimon Bos


Mijn collega's

  Merlin

  Merlin heeft een werkbereik van 100x160cm!

  Merlin
  Merlin (the magician) is een BRM100160 100watt CO2 laser
  Eva

  Eva heeft een werkbereik van 130x260cm!

  Eva
  Eva is een Comeva Nicron 2C CNC frees met een 9kw motor.
  Rosie

  Rosie heeft een werkbereik van 125x250cm!

  Rosie
  (Whole lotta) Rosie is een CMS CNC frees uit 1995
  Frank

  Frank heeft een werkbereik van 125x250cm!

  Frank
  Frank(enstein) is een zelfbouw cnc frees.
Presentatie
Klik op het icoontje voor een kort filmpje

Kom in contact

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Instagram