Over Laserace

Laserace is opgericht uit een passie voor zowel hout als autosport. Zelf ben ik ook actief in de autosport in de National Hotrods, dat is een klasse die op 4 short ovals rijd in Nederland. Daarbij heb ik meer dan 10 jaar ervaring in de houthandel waardoor ik veel ervaring heb opgebouwd met diverse houtsoorten en plaatmaterialen wat bij laseren en frezen weer erg belangrijk is. Uiteraard blijf ik mijzelf hierin ontwikkelen en probeer ik steeds te blijven leren over verschillende materialen en de bewerkingen hiervan. Binnen Laserace kan ik deze passies voor autosport en hout samenvoegen.

Ik vind dat elk circuit op zijn eigen manier een bepaalde elegantie heeft. Ook roept het bij de fans en coureurs een gevoel op. Die ene baan waar je zelf rijd of gereden hebt, waar je misschien won of andere mooie herinneringen aan hebt. Misschien was je er bij toen Max Verstappen of een andere idool er won. Hoe dan ook doen sommige circuits gewoon wat met ons als racefans..

Daar begon het dus mee: het idee voor houten circuits. Na een korte testfase met een aantal circuits en wat letters kwamen er zoveel positieve reacties dat het uitgegroeid is tot deze webshop. Inmiddels zijn er natuurlijk nog veel meer producten bijgekomen omdat er zoveel moois te maken is van hout. Ook lever ik regelmatig maatwerk voor mijn klanten.

– Reimon Bos

Laserace


Mijn collega's

  Merlin

  Merlin heeft een werkbereik van 100x160cm!

  Merlin
  Merlin (the magician) is een BRM100160 100watt CO2 laser
  Eva

  Eva heeft een werkbereik van 130x260cm!

  Eva
  Eva is een Comeva Nicron 2C CNC frees met een 9kw motor.
  Rosie

  Rosie is met onbepaald verlof. Wellicht dat Rosie in de toekomst met nieuwere software weer volledig aan het werk kan.

  Rosie
  (Whole lotta) Rosie is een CMS CNC frees uit 1995.
  Frank

  Frank heeft plaats gemaakt voor Eva in de werkplaats.

  Frank
  Frank(enstein) is een zelfbouw cnc frees.
Presentatie
Klik op het icoontje voor een kort filmpje

Kom in contact

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Instagram