Verzenden en retourneren

Levertijd & verzendkosten

Bestellingen van voorraadproducten die op werkdagen vóór 15:00uur worden gedaan, proberen we dezelfde dag nog naar het postkantoor te brengen. Dit lukt echter meestal niet voor 17:00uur. Dit betekent in de praktijk een levertijd van 2-3 werkdagen. Wij doen natuurlijk altijd ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je te krijgen. Mocht een product uit de webshop niet op voorraad zijn of op (na)bestelling gemaakt moeten worden houd dan rekening met een levertijd van 2a3 week.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
Bezorging gebeurd via PostNL.

Wij gebruiken voornamelijk hergebruikte dozen en dozen uit restantpartijen, dit is beter voor het milieu maar kan dus wel betekenen dat er willekeurige reclame op de doos staat.

Retouren:

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden. Hoe dan ook heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen.

Als je de volledige bestelling retour stuurt dan krijgt je ook het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (als je deze in eerste instantie betaald hebt) terug. Als je een gedeelte van de bestelling retour stuurt krijg je de oorspronkelijke verzendkosten niet terug. Verder zijn alleen de kosten voor retour naar ons voor jouw rekening, deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket maar dit hangt ook van de afmeting van het pakket af. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Als je iets retour wilt sturen kun je contact opnemen via info@laserace.nl en/of het onderstaande herroepingsformulier invullen. Wij zullen vervolgens het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te pakken en te bekijken dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem natuurlijk. Je kan dan contact opnemen met info@laserace.nl, wel betaal je dan zelf de kosten voor terugzending van het product.