Verzenden en retourneren

Levertijd & verzendkosten

Zodra je een bestelling bij mij plaatst ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag. Mijn collega’s Merlin en Eva staan te popelen om met hun computergestuurde precisie de mooiste producten voor je te maken. Zodra ze hier klaar mee zijn schuur ik je product waar nodig en doe ik het zo snel mogelijk op de post. Houd rekening met een levertijd van max. 5 werkdagen. Sommige hardlopers heb ik op voorraad liggen dus dan gaat het natuurlijk nog wat sneller. Wil je een product graag voor een bepaalde datum hebben stuur mij dan even een berichtje zodat ik kan kijken of ik dat voor je kan regelen.

Ik verzend alles via PostNL. Vaak krijg je via de website na bestelling de track en trace, mocht je deze niet ontvangen hebben en dat toch graag willen laat het mij dan even weten zodat ik je deze alsnog kan sturen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:
€ 7,95 voor bestellingen onder de € 100,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-*
*: Gepersonaliseerde en maatwerk producten uitgesloten, daarvoor prijs op aanvraag.
Bezorging gebeurd via PostNL.

Wij gebruiken naast bedrukte Laserace dozen soms ook hergebruikte dozen, dit is beter voor het milieu maar kan dus wel betekenen dat er dan willekeurige reclame op de doos staat.

Retouren:

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden. Hoe dan ook heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen.
Als je de volledige bestelling retour stuurt dan krijgt je ook het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (als je deze in eerste instantie betaald hebt) terug. Als je een gedeelte van de bestelling retour stuurt krijg je de oorspronkelijke verzendkosten niet terug. Verder zijn alleen de kosten voor retour naar ons voor jouw rekening, deze kosten bedragen circa € 7,50 per pakket maar dit hangt ook van de afmeting van het pakket af. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Als je iets retour wilt sturen kun je contact opnemen via info@laserace.nl en/of het onderstaande herroepingsformulier invullen. Wij zullen vervolgens het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te pakken en te bekijken dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem natuurlijk. Je kan dan contact opnemen met info@laserace.nl, wel betaal je dan zelf de kosten voor terugzending van het product.